Skip to main content

Windows 10

By 19 juillet 2022août 8th, 2022Dll-bestanden

Dat uit zich onder meer in afgeronde hoeken voor vensters, zachte kleurschakeringen en transparante onderdelen. De afgelopen weken beheerste Windows 11 al danig het nieuws. Niet alleen hintte Microsoft zelf telkens naar het bestaan ervan, er lekte ook een installeerbare versie van uit.

  • Het is een soort database waar bijna alle instellingen van Windows, programma’s en hardware driver in zijn opgeslagen.
  • Start het installatieprogramma en volg de eenvoudige instructies.
  • Onder die belangrijke bestanden vallen onder anderen foto’s, documenten en video’s.
  • Het enige waar het programma voor gebruikt wordt, is opschoning.

Klik op Alle resultaten bekijken voor extra details. Windows 11 heeft ook Dynamische vernieuwing toegevoegd, wat de batterijduur van je laptop verhoogt door de vernieuwingsfrequentie van het scherm te verlagen. Als je op de Klok-, Datum- en Tijd-knop klikt, zal een venster geopend worden met een agenda, meldingen, tijdlijn voor activiteiten en meer. Nu bevinden ze zich in het midden van de menubalk aan de onderkant van het scherm. Ik denk niet dat dit invloed heeft op de bruikbaarheid of prestaties verbetert, maar eerder dat Microsoft visueel aan wilde tonen dat we een nieuw tijdperk betreden.

Antivirusprogramma opnieuw installeren

Tot de belangrijkste Windows-tablets van Lenovo behoren de Lenovo Miix 2, ThinkPad Tablet 2 en ThinkPad Helix. Klik in de zijbalk op ‘Uw Zoekopdracht Verfijnen’ om systemen te selecteren met Windows 8 of Windows 8 Pro. Je kunt je zoekopdracht ook aanpassen door andere criteria te selecteren, zoals de schermgrootte en processor, het merk, de startprijs, het type en je toepassing. Ook kun je het gewicht, de resolutie en de kleur selecteren.

Repareren: The action cannot be completed because the file is open in another program

Zelfs als je een upgrade van een retail-exemplaar van Windows 7, 8, of 8.1 hebt, krijg je geen retail-exemplaar van Windows 10 als je gebruik van de gratis upgrade maak. Zelfs de moderne Windows 8 en 8,1-pc’s en nieuwe pc’s die worden geleverd met Windows 10 hebben een Windows-productcode ingebed in hun UEFI firmware. Ben je geinteresseerd in security en wil je daar meer over lezen? Kijk dan in ons security-gedeelte en binnen de kortste keren ben je helemaal bij. Nu je hier toch bent, ga jij binnen het bedrijf over de IT en wil je je verdiepen in wat er allemaal komt kijken bij cloudmigratie? Of je nu KPN cloud of iCloud overweegt, download dan Paessler’s gratis e-boekdat al je vragen over cloudmigratie behandelt. Via Microsoft kon je tot in 2016 de Windows 10 download op je PC krijgen.

Verder heeft Windows 10 een toevoeging gekregen waar je niet echt blij mee hoeft te zijn. Dat is dat de drivers ook automatisch geupdate worden.

Laat je echter niet voor de gek houden door het ontwerp, Windows 11 gedraagt zich en functioneert concrt140.dll niet gevonden hetzelfde als Windows 10. De grote verbetering is met de functies en compatibiliteit met Android-apps, snelle toegang tot Microsoft Teams, verbeterde gaming, Xbox-integratie en meer. Het startmenu staat nu in het midden en Microsoft heeft de visuele rommel teruggebracht. Onder de motorkap wijzigt op het eerste oog niet bijster veel, maar Microsoft bouwde PC Health Check,een applicatie die je huidige pc checkt op potentiële problemen.

Dany Tambicannou

Author Dany Tambicannou

More posts by Dany Tambicannou